BRENDI PULSE

Koficienti i lartë i kualitetit dhe kënaqësia e blerësit me produktet tona është qellimi  ynë kryesor i biznesit. Këtë e arrijmë duke ju falenderuar përvojës sonë mbi 20 vjeçare në këtë biznes dhe 7 vite në zhvillimin e modeleve dhe dizajneve PULSE.

CILËSIA PULSE

Cilesi te larte dhe  garanci 2 vjeçare, pavarësisht modelit, dmth. të gjitha çantat PULSE janë të prodhuara nga materiale të pastra pa PVC, për të përmbushur të gjitha standardet e BE (REACH).

PULSE PROJEKTIMI

Ekipi i projektimit PULSE ofron përpjekjet më të mira për të përmbushur nevojat e tregut, me këshilla dhe rekomandime nga përdoruesit në drejtim të modelit, kompletimit dhe  formave të jashtëme. Ne shpresojmë që ju pëlqen dizajn tonë dhe ju jeni të gatshëm për të provuar cilësinë tonë!