Çantën e krahut Pulse për afarizëm e karakterizon forma klasike dhe dimensioni me dizajnim modern. Gjatë prodhimit janë përdorur materialet e kualitetit më të lartë dhe ndarjet speciale për laptop që mundësojnë sigurinë maksimale nga dëmtimet. Me mbi 10 modele ato plotësojnë kërkesat e ndryshme të konsumatorit pavarësisht moshës, profesionit apo aplikimit. Në ofertë janë modelet për meshkuj, femra dhe modelet universale